Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
Katalog Tasarımı

Tanıtım materyallerinden en çok kullanılanlarından biri de kataloglardır. Kataloglar tanıtımın da ötesinde kullanıcının işini kolaylaştırma görevini de üstlenir.

Katalog tasarımı bir firmanın ürünleri veya hizmetleri için yapılabileceği gibi bir sanatçının eserleri, bir kütüphanenin kitapları veya bir şehrin önemli tarihi yapıları için de hazırlanabilir. Kataloglar içerdiği konuya, amaçlanan hizmete ve kullanılacağı yere göre çeşitlilik gösterir. Kimi katalog tasarımları kitap şeklinde hazırlanırken, kimi tasarımlar kartela şeklinde veya fişler şeklinde yapılabilir.

Kullanıcı açısından katalog tasarımı uygunluk göstermelidir. Örneğin bir kumaş firmasının kataloğunu kullanan kişinin kumaşın kalınlığını, yumuşaklığını anlayabilmesi için elinde kumaş örneklerini içeren bir katalog olması daha uygun olacaktır. Bir başka örnek vermek gerekirse bir boya firmasının kataloğu eğer kartela formatında hazırlanırsa, kullanıcı, boya örneklerini -kullanılacağı ortama göre- başka renklerle daha rahat karşılaştırabilir.

Tüm bu özelliklerinden dolayı katalog tasarımları en kapsamlı uygulamaları gerektirir. Bazen ofset baskı teknikleri, bazen tipo veya serigrafi baskı tekniklerine göre hazırlanması gerekir. Baskı tekniklerinin yanı sıra çeşitli uygulamalar da (selofan, sıvama, özel kesim, katlama, yapıştırma, zımba, dikiş gibi mücellit işleri) beraberinde kullanılabilir.

Bütün bu çalışmayı gerçekleştirmek ise uzman bir ekip gerektirir. Ceylin Soft ekibi, hem yaratıcı çözümler üretmek hem de kapsamlı uygulamalar gerçekleştirmek için deneyim ve becerilerine güvenmektedir.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft